Комп'ютерна Академія {global_step_name} - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Вебінар: «Ощадливе споживання енергоресурсів»

Відповідно до вимоги Міністерство освіти і науки щодо встановлення об’єктів сонячної (вітрової) генерації організації і забезпечення проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії до 15 липня 2024 року серед персоналу і здобувачів освіти закладів освіти стосовно підвищення енергоефективності, енергозбереження та ощадливого споживання енергоресурсів, у тому числі щодо стимулювання встановлення сонячних електростанцій та установок зберігання енергії населенням, сьогодні для Харківського технологічного університету «ШАГ» та Дніпровського технологічного університету «ШАГ» було проведено зазначений захід.


Спікером став доктор технічних наук, професор Тараєвський Олег, дослідник-аналітик енергетичного менеджменту АТ «Укртранснафта». З вересня 2023 по теперішній час займається питаннями сонячної енергії, зеленої енергії, відновлюваними джерелами енергії. Наукова та професійна робота пов’язана безпосередньо з дослідженнями та удосконаленнями ефективності використання енергетичних ресурсів та обслуговування трубопроводів, що експлуатуються на проблемних ділянках.



Окрім обговорення важливості впровадження альтернативних джерел енергії та ощадливого використання наявних джерел енергії, учасники вебінару також поділились власним досвідом застосування альтернативних джерел енергії в побуті та запевнили, що є свідомими та ощадливими користувачами енергії.