Комп'ютерна Академія {global_step_name} - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Зустріч зі студентами

Днями в стінах Харківського технологічного університету «ШАГ» адміністрація провела зустріч з незламними студентами

Днями в стінах Харківського технологічного університету «ШАГ» адміністрація провела зустріч з незламними студентами – бо як інакше назвати молоді хоробрі серця, які продовжують навчатися, займатися спортом, зустрічатись з друзями та наближати Перемогу ))

Протягом зустрічі студенти могли поставити питання ректору університету – Олені ДУДНИК, завідувачу кафедри Менеджменту – Надії КОЛПАЧЕНКО, гаранту освітньої програми 126 «Інформаційні системи та технології» Майї ГОЛОВАНОВІЙ. Також своїм кар’єрним шляхом та особливостями роботи в ІТ поділився викладач кафедри Інформаційних систем та технологій, який має більше 10 років практичного досвіду в галузі розробки програмного забезпечення, Tech Lead Олексій ДЕСЯТНІЧЕНКО.

Студенти молодших курсів мали змогу поставити питання та обговорити план майбутніх івентів з головою студентської ради Університету Олексієм ПАСЬКО.

Також студенти зіграли в захопливу настільну гру «Корпорація Україна», яка адаптована до українських реалій і є  гарним способом познайомитися з бізнесом України та уявити себе частиною ділового світу та конкуренції.

Сподіваємось, що зовсім скоро зустрічі в офлайн форматі стануть безпечним та звичним форматом навчання та спілкування наших студентів. 

​​​​​​​