Комп'ютерна Академія {global_step_name} - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Можливості навчання для осіб з тимчасово окупованих територій

З 2023 року Kharkiv Technological University "IT STEP" є уповноваженим закладом вищої освіти для зарахування осіб з тимчасово окупованих територій, надаючи їм можливість здобувати вищу освіту.

Наш університет розуміє важливість об'єднання студентів з різних регіонів задля успішного економічного та соціального розвитку України. Тому ми створюємо можливості для культурного обміну та співпраці. Ми прагнемо не тільки передати знання, але й створити сприятливе середовище для молоді, яка зіткнулася з важкими життєвими обставинами. 

📋 Завдяки цьому статусу наш університет приймає абітурієнтів з окупованих територій та пропонує якісну технічну й управлінську освіту, сприяючи інтеграції студентів в український освітній та професійний простір.

Ця програма дозволяє молоді з Донбасу та Криму відчувати підтримку і бути частиною єдиної освітньої спільноти.

🔗 Детальніше про наш освітній центр "КРИМ-УКРАЇНА" та "ДОНБАС-УКРАЇНА" ви можете дізнатись за посиланням: https://lnkd.in/eeec6fBg