Комп'ютерна Академія {global_step_name} - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

📚 Стажування на Teachers’ Smart Up від Sigma Software University

Приватний заклад вищої освіти "Харківський технологічний університет "ШАГ" підтримує постійні звязки з Sigma Software Group: представники компанії долучаються до заходів нашого університету (Тиждень кар"єри та ін), а викладачі університету із задоволення збагачують свої знання разом з практиками компанії на навчаннях в Sigma Software University.

☀ Цього літа викладачі університету традиційно приєдналися до Teachers’ Smart Up: Summer Edition, на якому провідні спеціалісти компанії Sigma Software поділилися своїми знаннями та досвідом. Навчальна програма була досить насиченою та проходила впродовж робочого тижня (два онлайн заняття в день). Серед найбільш цікавих тем, які викликали жваве обговорення:

 ◽ "Магія BI в Освіті: Від Даних до Дій" (Вікторія Бортнікова, Senior Data Analyst у Sigma Software),

◽ "Управління якістю у проєктах: від планування до контролю", (Максим Субботін, Program Manager у Sigma Software),

◽  "Вплив JavaScript на сучасну веброзробку", (Богдан Штогрінець, Senior Software Developer у Sigma Software),

◽  "Виявлення та документування вимог як невідʼємна частина розробки продуктів та систем", (Катерина Субботіна, Principal Business Analyst у Sigma Software),

◽  "Застосування хмарних технологій у сучасній веброзробці", (Максим Мар’янчук, Junior Software Developer у Sigma Software) та ін.

🧠 Викладачі університету дізналися про сучасні тренди розробки ІТ продуктів, практичні кейси виконання складних проектів, актуальні вимоги до підготовки спеціалістів, а також отримали практичні навички та поради щодо методики викладання, які допоможуть зробити навчальний процес у нашому закладі ще ефективнішим і цікавішим.