Комп'ютерна Академія {global_step_name} - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Співпраця з Oracle та StrategEast

Днями  викладачі кафедри інформаційних технологій прийняли участь у презентації програми Oracle Academy, організованої Oracle та StrategEast.

💻 📚 Дарко Юрекович, керівник програм Oracle Academy для Центральної та Східної Європи, захоплююче представив ініціативу, яка відкриває нові горизонти для викладачів технічних спеціальностей. Програма надає доступ до передових навчальних матеріалів, ресурсів та інструментів, що легко інтегруються в навчальні курси та сприяють ефективній взаємодії зі студентами. 

👨‍🎓 Ми постійно працюємо над вдосконаленням наших навчальних програм та підвищуємо кваліфікацію наших викладачів, щоб забезпечувати студентам ще більше можливостей для успішного навчання! 🚀