Комп'ютерна Академія {global_step_name} - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Відбулось засідання Вченої ради

27 серпня відбулося перше в 2024-2025 н.р. засідання Вченої ради ПЗВО Харківського технологічного університету «ШАГ», на якому відповідно до порядку денного затвердили склад, голову та секретаря Вченої ради на 2024-2025 н.р.
Також обговорили стратегічні питання розвитку Університету, розробили роадмеп роботи Університету, розглянули стан підготовки до початку навчального року. Затвердили навчальні плани та графік навчального процесу і обговорили поточні питання.
Голова студентського комітету Олексій ПАСЬКО озвучив склад студентської ради та доповів про плани функціонування студентського комітету на навчальний рік.
З найкращими побажаннями і вірою у найшвидшу перемогу починаємо новий навчальний рік!!!